Color Energy Workshops

Workshops intuïtief schilderen

Een wit doek, mooie kleuren verf op een palet en dan begin je gewoon met een kleur die je mooi vindt. Met een grote of kleine kwast of gewoon met je vingers, het maakt niet uit. Je maakt jouw creatie op je gevoel. Het mag een voorstelling zijn maar hoeft niet. Wat er bij jou van binnen uit komt zet je op jouw doek.

Workshops in kleine groepen

In een kleine groep van maximaal 5 personen kan je jouw creatie maken met rustige muziek op de achtergrond en een eventuele meditatie of visualisatie vooraf. Natuurlijk is er ook koffie en thee met iets erbij.

Je kan tijdens de workshop zelf het doek kiezen en wel uit de volgende maten:

  • 40cm x 40cm
  • 40cm x 50cm

Wil je ook mijn uitnodigingen ontvangen voor de verschillende workshops? Schrijf je dan in via het contactformulier met als onderwerp “Uitnodiging Workshops ontvangen”. Dan wordt je op de hoogte gehouden over de verschillende thema’s.

Thema Krachtig Woord

In de meditatie ga je naar je innerlijke kracht en kijk je naar wat je op dit moment nodig hebt. Jouw krachtig woord zet je op je schilderij en elke keer als je er naar kijkt zal het je kracht geven. Je onderbewuste gaat met het woord aan de slag.

Workshops Schilderij ChakrasThema Chakra’s

Door middel van een meditatie kom je er achter welke van jouw chakra’s het meeste aandacht nodig heeft. Met die kleuren ga je een intuïtief schilderij maken.

 

 

Thema Het HartWorkshops Harten Martin

Na de verwarmende hartmeditatie kun je je eigen hart gaan schilderen, invullen en versieren met diverse materialen zoals zand, kleine steentjes, kralen enz.

 

Workshops-Mandala Schilderij Four Flowers.jpgThema Mandala

Het maken van een mandala helpt verborgen emoties bloot te leggen. We beginnen met een korte meditatie waarin je je focust op de emotie die je uit wil drukken in je mandala. Daarna kan je je eigen mandala gaan schilderen. Ook hierbij kun je diverse materialen gebruiken zoals kralen, zand en kleine steentjes.

 

Color Energy Workshop Hart Troy     Color Energy Workshop Chakra Martin    Color Energy Workshop Chakra Sandra

Color Energy Workshop Merelijne   Color Energy Workshop Merelijne Bloem   Color Energy Workshop Christina

Color Energy Workshop Schilderen                    Color Energy Workshop Chrisje

Color Energy Workshop Manon Vis   Color Energy Workshop Manon Hart

Color Energy Workshop MV