Nathalie Art

Nathalie Art is ontstaan vanuit mijn passie. Ik vind het heerlijk om met kleuren te werken en iets te creëren. Ik schilder met acryl verf en maak gebruik van modelleerpasta, zand, decoratiezout en dergelijke hulpmiddelen.

Op dit moment volg ik de opleiding persoonlijke en kunstzinnige ontwikkeling aan de Vrije Academie ’t Pad in Kesteren. Hier leer ik met andere materialen te werken en ervaar ik persoonlijke groei. Het brengt mij dichter bij mijzelf.

Intuïtief schilderenIntuitief Schilderij Into Motion

Intuïtief schilderen is heerlijk om te doen. Tijdens Tai Chi, Yoga of Reiki zie ik vaak kleuren en vormen bewegen en soms complete schilderijen voor me. Hier komt onder andere mijn inspiratie vandaan. Intuïtief schilderen geeft vrijheid en ruimte in mezelf.

Realistisch Schilderij VlindersjRealistisch schilderen

In eerste instantie kwam mijn inspiratie door vlinders en bloemen, waarvan ik zelf vaak de foto’s maak. Uren kan ik kijken bij een vlinderstruik en foto’s maken van vlinders. Ze zijn prachtig met hun verschillende kleuren. Bij het na schilderen van foto’s kan ik mijn gedachten uitzetten en dat geeft veel rust.

Abstract schilderenAbstract Schilderij Tulpentuin

Gebaseerd op realistische beelden, gebruik ik mijn abstracte schilderijen vaak om technieken te oefenen. Ik volg dan ook regelmatig workshops en lessen waar verschillende technieken worden gepresenteerd.

 

Mandala Schilderij Four FlowersMandala schilderen

Vanuit mijn fascinatie voor de esoterische wereld is Mandala schilderen ontstaan, hierbij staat de cirkel van ons bestaan centraal.